Na naših spletnih straneh uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo Vašo uporabniško izkušnjo
in zagotavljamo funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Preberite več o piškotih.
krojene po meri za vaše kupce!

Spletne trgovine

Pravno obvestilo

1. Uvod

Spletno mesto je za namen tega obvestila pojem, ki zajema vse spletne strani na naslovu www.izdelava-spletne-trgovine.com (v nadaljevanju: spletno mesto). Lastnik spletnega mesta Izdelava spletne trgovine je podjetje Oblikovanje.com d.o.o.o.

2. Vsebina spletnega mesta

Izdelava spletnih trgovin Oblikovanje.com uporablja to spletno mesto za trženjske namene. Vse vsebine, ki se nahajajo na spletnem mestu so le informativnega značaja in služijo predvsem informiranju. Podjetje Oblikovanje.com d.o.o., se obvezuje, da bo storilo vse, kar je v njeni moči, da bodo podatki na spletnem mestu resnični, zanesljivi in kakovostni. S tem pa ne odgovarja za morebitne tipkarske napake in za zamude ter pomanjkljivosti pri vnašanju ažurnih podatkov.

3. Zaščita avtorskih pravic

Vse pravice so pridržane. Spletno mesto je izključna last podjetja Oblikovanje.com zato je prepovedana kakršnakoli zloraba podatkov, slik, besedil in drugih podatkov, ki so del tega spletnega mesta. Prepovedano je kakršnokoli kopiranje, distribucija ali druga uporaba vseh zgoraj navedenih podatkov brez predhodne vednosti in dovoljenja.

4. Zaščita zasebnosti

Zagotavljamo, da bomo vse vaše podatke, ki nam jih boste na kakršenkoli način posredovali, brezpogojno varovali ter ravnali z njimi v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1, Uradni list RS, št. 94/2007 in GDPR).

Ob prvem obisku spletnega mesta ali spletne trgovine, se na vaš računalnik lahko shrani "piškotek", ki ga lahko tudi sami odstranite ali pa z ustreznimi nastavitvami preprečite, da bi se shranil. Piškotki so majhne podatkovne enote, ki omogočajo primerjavo novih in predhodnih obiskovalcev in razumevanje, kako le-ti uporabljajo spletno mesto. Piškotki torej posredujejo podatke, s katerimi lahko naredimo prihodnji obisk spletnega mesta bolj prijeten in učinkovit. Piškotki ne beležijo nobenih osebnih podatkov o uporabniku in ne shranjujejo informacij, ki bi uporabnika lahko identificirale. Če ne želite uporabljati piškotkov, nastavite svoj računalnik tako, da izbriše vse piškotke spletnega mesta in/ali vas opozori, preden se piškotek shrani na disk. Če ne želite spremeniti uporabe piškotkov, preprosto nadaljujte z uporabo spletnega mesta.

Več o zasebnosti je zapisano v podstrani O piškotkih.
 

5. Varstvo osebnih podatkov

Lastnik spletnega mesta Izdelava spletne trgovine, se zavezuje, da bo s podatki, ki jih bodo preko spletnega mesta posredovali uporabniki spletnega mesta, ravnala v skladu z zakonom, ki ureja varstvo osebnih podatkov, oziroma zakonom, ki ureja zavarovalništvo. Lastnik spletnega mesta, bo osebne podatke obdeloval na podlagi zakona ali osebne privolitve uporabnika. Lastnik bo posredovane osebne podatke uporabil izključno za vnaprej določene namene in jih brez privolitve uporabnika ne bo posredovala drugi fizični ali pravni osebi.
 

6. Zunanje povezave

Del spletnega mesta so tudi povezave na spletne strani in spletne trgovine, ki niso del našega spletnega mesta. Za vsebino na teh spletnih straneh lastnik ne odgovarja.

7. Sprememba pogojev

Pridržujemo si pravico do spreminjanja teh pogojev brez predhodnega opozorila. Spremembe začnejo veljati takoj, ko so objavljene. Zaradi teh pravic si ob vsakem obisku našega spletnega mesta pozorno preberite te pogoje.
 

8. Pristojno sodišče

Za razlago in vsa pravna vprašanja v zvezi z uporabo materialov, ki so objavljeni na spletnem mestu, se uporablja izključno slovensko pravo. Za zahtevke in spore v zvezi z uporabo omenjenih materialov je pristojno sodišče v Murski Soboti.

9. Cenik izdelave spletnih trgovin

Navedeni cenik izdelave spletne trgovine lahko vsebuje cene z davkom na dodano vrednost, ne vključuje pa morebitnih logističnih stroškov. Za natačni cenik izdelave spletnih trgovin se obrnite na lastnika spletnega mesta.

10. Zaključek

Z vstopom na spletno mesto soglašate, da ste seznanjeni in se strinjate z vsemi zgoraj navedenimi pogoji. Za dodatne informacije v zvezi s spletnim mestom za izdelavo spletnih trgovin se obrnite na lastnika.