Na naših spletnih straneh uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo Vašo uporabniško izkušnjo
in zagotavljamo funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Preberite več o piškotih.
krojene po meri za vaše kupce!

Spletne trgovine

Cenik

Cenik izdelave spletne trgovineCenik izdelave spletne trgovine. To je najpogostejše vprašanje, ki nam ga zastavljate. Odgovor: Ker so naši projekti narejeni po meri in prilagojeni za vaše poslovanje, je nepošteno postaviti togi cenik, saj bi bila vsakrša cena zavajajoča. Na voljo imamo različne, optimalno prilagojene rešitve in ne eno za vse!
 
Govoriti o ceni, ne da bi poznali vaše poslovanje  je nepravično in zavajujoče. Kdor lahko govori o ceni, ne da bi spoznal vaš poslovni model ima lahko le en cilj - to je prodati poceni rešitev za čim večji zaslužek. Pri nas ni tako! 
 
Izdelave trgovine se lotimo načrtno in s ciljem ustvariti kakovostne spletne trgovine, ki bodo referenca vam in nam! Kontaktirajte nas ...
 
Cena izdelave spletne trgovine se sestavi na podlagi:
  • Potrebnih izdelavnih ur in prilagoditve trgovine po meri,
  • težavnosti projekta in potrebnega razvoja,
  • roka nujnosti izdelave spletne trgovine.

Stroški spletne trgovine

Postavitev spletne trgovine je mnogo več kot samo oblikovanje, nakup programske rešitve in napolnitev z artikli. Ne nasedajte zavajujočim ponudbam kot npr. "Poceni spletne trgovine za že od 99 EUR-ov" saj od tega ne smete pričakovati preveč. Poleg začetnih stroškov so pomebnejši naknadni stroški spletne trgovine.
 
Izdelava spletne trgovine ima za sabo mnoge podrobnosti, ki se jih ne da opaziti kar tako, vpivajo pa bistveno na uspešnost vašega spletne trgovine. Marsikatere funkcionalnosti so pri nas samoumevne v ponudbi, saj temeljimo na načelu - ponudba na ključ. Brez prikritih stroškov!
 
Predstavite nam vaše želje in pripravili vam bomo po našem mnenju najbolj optimalno rešitev. Že dejstvo, da poslujemo več kot 12 let, prejete nagrade in  veliko število referenc govori o tem, da so cene storitev primerni kakovosti. Po dogovoru je možen tudi najem spletne trgovine.
 
 
Grenak okus slabe kakovosti ostane še dolgo po tem, ko je sladek okus nizke cene že zdavnaj pozabljen.
John David Stanhope